O NAS

Iščete band za poroko, skupina za poroko, žur band, band za nastop na prednovoletni zabavi v Vašem podjetju, oziroma glasbeno skupino za nepozabno zabavo na maturantskem plesu ali kakršnokoli drugo zabavo? Če si želite odlično glasbo in super žur, ste na pravem naslovu.

 Zaradi resnične pestrosti in skrbno pripravljenega programa nas nekateri imenujejo kar glasbeni deseterobojci. Glasbena izobrazba, kaljenje v različnih zasedbah velika kilometrina nam odpirajo možnost potovanja skozi različne glasbene stile in žanre. Vsak nastop je kombinacija dobre glasbe, zdravega humorja in ogromno mladostne pozitivne energije. Celoten program je odigran izključno v živo, brez prednasnetih matric in ostalega “dopinga”, kar poslušalcu daje poseben čar in energijo, in seveda odlikuje vsak odličen poročni band oziroma glasbeno skupino.

Program, ki ga izvajamo na naših nastopih je skrbno izbran in zajema večino največjih uspešnic od 60.tih let dalje, pa vse do današnjih “hitov”.  Pop rock, rock’n’roll, rock glasba, plesna glasba, zimzelene uspešnice, Yugo hiti, Dalmatinske uspešnice, skupinski plesi, narodnozabavna glasba,… so garancija, da bo vsak našel nekaj zase.

Za sestavo Slovenskega expressa potrebujete: žur band, poročni band

Slavko Bojnec – nekdanji Zmaj, sodeloval tudi pri projektu Zoran Zorko Multi harmo show in skupina Chateau. Svoje znanje igranja različnih vrst kitar prenaša na mlajše rodove, v prostem času pa dela stroške in slab vtis.

Matej Dolar – Matej se je sprešal pred nekah več kot 30. leti,  je najmlajši član skupine. Mama in ata sta mu v zibelko položila občutek za ritem in frajtonarco, narava pa odličen glas, sam pa se je z leti naučil še ostalih inštrumentov. Tudi član skupine Eros. Njegov najljubši instrument so naravne dude. 

Rok Sitar – po njegovem mnenju najbolj umirjen in izobražen član, v službenem času odličen mentor mladim harmonikarjem. Najljubša fraza “ ja reku, že reku”.  

Jani Kortnik – v bistvu deklica za vse, ustanovitelj skupine. V osnovni šoli najbolje ocenjen pri predmetih odmor in malica in večkratni svetovni prvak v dolžini študentskega staža. Mentor mnogim kitaristom, basistom…

 

 

poročni bend, žur bend, glasbena skupina, band za poroko, ansambel za poroko, poročna glasba, poroka, Slovenski express, Erosi, nonstopband, power band,