O NAS

Iščete band za žur, skupino za poroko, band za nastop na prednovoletni zabavi v Vašem podjetju, oziroma glasbeno skupino za nepozabno zabavo na maturantskem plesu ali kakršnokoli drugo zabavo? Če si želite odlično glasbo in super žur, ste na pravem naslovu.

 Zaradi resnične pestrosti in skrbno pripravljenega programa nas nekateri imenujejo kar glasbeni deseterobojci. Glasbena izobrazba, kaljenje v različnih zasedbah in velika kilometrina nam odpirajo možnost potovanja skozi različne glasbene stile in žanre. Vsak nastop je kombinacija dobre glasbe, zdravega humorja in ogromno pozitivne energije.  Prav to so razlogi, da postanemo Vaš  band, oziroma skupina na Vaši zabavi.

Program, ki ga izvajamo na naših nastopih je skrbno izbran in zajema večino največjih uspešnic od 60.tih let dalje, pa vse do današnjih “hitov”.  

Za sestavo Slovenskega expressa potrebujete: žur band, poročni band

Slavko Bojnec – nekdanji Zmaj, sodeloval tudi pri projektu Zoran Zorko Multi harmo show in skupina Chateau. Svoje znanje igranja različnih vrst kitar prenaša na mlajše rodove, v prostem času pa dela stroške in slab vtis.

Matej Dolar – Matej se je sprešal pred približno 30. leti in je najmlajši član našega ansambla. Mama in ata sta mu v zibelko položila občutek za ritem in frajtonarco, narava pa odličen glas, sam pa se je z leti naučil še ostalih inštrumentov. Tudi član skupine Eros. Njegov najljubši instrument so naravne dude. 

Rok Sitar – po njegovem mnenju najbolj umirjen in izobražen član, njegova najljubša fraza “ ja reku, reku”.

Jani Kortnik – v bistvu deklica za vse, ustanovitelj skupine. V osnovni šoli najbolje ocenjen pri predmetih odmor in malica in večkratni svetovni prvak v dolžini študentskega staža.

band za žur, poročni band, poročni bend, band za poroko, poročni bend, poročni band, skupina za poroko, glasbena skupina, žur band, Matej Dolar, Rok Sitar, Slavko Bojnec, Jani Kortnik, poročni bend. Najboljši ansambel za poroko, bend na poroki,band za žur, poročni band, poročni bend, band za poroko, Najpomembnejša stvar na poroki je odličen poročni bend, oziroma skupina za poroko